Relatietherapie IJsselstein


Relatietherapie regio IJsselstein

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in de regio IJsselstein?

Relatieproblemen… Relatietherapie bij ons helpt je een oplossing te creëren voor je relatieproblemen. Als je relatie wankelt, verandert er meteen heel veel. Ook jijzelf. Je doet dingen die voor jou en voor je relatie niet goed zijn.

We onderzoeken hoe jullie wegen uit elkaar zijn gelopen. Samen vinden we een nieuw spoor. Niet terug naar waar je vandaan komt, maar verder.

De vonk die er ooit tussen jullie is geweest, lijkt nu zo onbereikbaar ver weg. Toch kan die weer het aarzelend begin zijn van een nieuwe vorm van liefde en toekomst. Van nieuw vuur. In dat licht kunnen de misverstanden en de ingesleten patronen worden opgelost.


Relatietherapie

Relatietherapie, een nieuw spoor vinden

Relatietherapie maakt het makkelijker om nieuwe wegen te vinden. In de begeleiding ontwikkel je je eigen inzicht. Je ontdekt de kracht en ook de valkuilen van je relatie.

Relatietherapie maakt de weg vrij voor mogelijkheden waar je eerst niet bij kon komen. We helpen jullie graag bij het vinden van die mogelijkheden.

De kloof tussen partners lijkt soms te diep om elkaar nog te kunnen bereiken. Relatietherapie kan dan de verbinding tot stand brengen. Die kan materiaal aangeven om weer een brug tussen jullie te bouwen. De mogelijkheden daarvoor onderzoeken we met elkaar.

Met relatietherapie geef je wat er ooit tussen jullie geweest is nog eenmaal een reële kans. Voor relatietherapie kun je je zowel samen als individueel aanmelden. Je werkt aan inzicht en toekomstverwachting.


Relatietherapie

Soorten relatieproblemen

We ontvangen partners met allerlei relatie- en huwelijksproblemen, zoals:

✓ Affaires en vreemdgaan
✓ Bindingsangst en verlatingsangst
✓ Communicatieproblemen
✓ Echtscheiding
✓ Intimiteitsproblemen

✓ Jaloerse gevoelens
✓ Onzekerheid in de relatie
✓ Ruzie en conflicten
✓ Seksuele problemen

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust even contact met een van ons op.


ellen-therapie-ijsselstein
IJsselstein
Ik ben Ellen. Ik ben opgeleid tot transformatietherapeut en BML coach. Ik maak gebruik van verschillende technieken, zoals lichaamsgericht, EMDR, systeemtherapie en oplossingsgerichte therapie

Therapie – EMDR – Relatietherapie

Relatietherapie IJsselstein >>


Top