Overspannen


Therapie bij overspannenheid

Bij overspanning overheerst het gevoel van uitputting. Zowel lichamelijk als emotioneel lijk je ‘op’ te zijn. In je lichaam en in je hoofd is het een en al onrust. Je kunt niet ophouden met denken. En in sommige gevallen zijn ook huilbuien nauwelijks te stoppen.

Alles is te veel, ook de dingen die je vroeger juist plezier en energie gaven. Dat is een duidelijk signaal.

Het elastiek is net zolang uitgerekt tot het knapt. Het lijkt alsof je daarmee ook het contact met de werkelijkheid wat kwijt bent. Je hebt een continu gevoel van ‘vervreemding’. Of je geen deel meer uitmaakt van de dingen om je heen, alsof het zich allemaal buiten jou om afspeelt.


Overspannen

Therapie helpt

40% van de mensen die overspannen zijn, wordt uiteindelijk arbeidsongeschikt. Dat is niet nodig. Je kunt er volledig vanaf komen met therapie die meer doet dan werken aan te hoge belasting!

En als je erdoorheen komt, kom je er sterker uit dan ooit tevoren. Met meer inzicht en meer stabiliteit.

Wil jij hier hulp bij? We gaan graag met je van start.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust even contact met een van ons op.

Neem contact op
Meer informatie
Voor meer informatie over overspannenheid, tips en lotgenotenverhalen, zie:Psycholoog IJsselstein: voor therapie en coaching bij overspannenheid in de regio IJsselstein, Nieuwegein, Vianen, Culemborg, Benschop, Lexmond, Lopik, Montfoort, Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten, Harmelen, Linschoten, Woerden, Houten, Bunnik, Odijk, Utrecht.


Top